hm

Det är nååååååågot som är fel emd min blogg ><
i alla fall när jag förhandsgranskar designen från min dator. meeeeen fixar det snart, har kommit på att jag ska ha den där rosa förgen <:


WROOOM

Hejsan hoppsan!
NU SKA JAG VARA KULIG OCH BÖRJA GÅ NER MOT STAN! JAg (fan, såg att det skrivits med stora bokstäver tills nu. orkar inte ändra ><) ska nämligen trägga  M  och vi ska fixa cigg på stan 8) nice

bttw så tycker jag att det är kul att skriva "WROOOOOOM" :*
hejdå


åååh
Det här jävla sommarlovet känns så jävla ovärt. seriöst. det finns ingenting att göra. alla är osociala och de man hittar på något med säger ingenting eller så sitter man bara och chillar med vattenpipa någonstans. böh ><

förra sommaren ägde. då var vi typ 10-15 pers varje dag och vi hittade på nya saker hela tiden. vattenpipa, grilla, fest, badade, vattenkrig, cityfest, åkte på spelningar, tältade osv. av detta som jag skrev upp har vi (i år) rökt vattenpipa, festat och badat.

nej, nu ska jag in på stallet.se


Musiktips

Kan passa på att slänga in ett sånt också när jag endå håller på :)

För de som gillar lite mer altenativ musik såsom mig så kan jag rekomendera For Stevie Wonder's Eyes  Only - Bring Me The Horizon.

Klicka här så kommer du till den låten på youtube.com.

Tack och adjö :*


usch

Halloj.
J  &  M  sov här inatt.  M  somnade i min syrras säng och jag och  J  käkade mat vid fyra-fem-tiden och rökte samt drack cola till det. gött. Mamma är inte hemma så jag har haft lägenheten för mig själv hela veckan :) Fast hon kommer vid åtta idag.

Idag har jag inte gjort så mycket. M åkte hem för några timmar sen och jag har städat som en jävla galning sen dess. Jag har dammsugat hela lägenheten förutom mitt rum, plockat undan massa skit från 4 rum ink. ballen, bäddat mammas säng eftersom att jag och  J  sov där inatt, bäddat sängen där  M  sov, torkat av matbordet och vardagsrumsbordet, torkat bort två spottloskor från  D  &  G och en massa andra saker.

är trött som ett jävla as och vädret suger apballe. de alkoholiserade grannarna ovanför spelar någon jävla dunka dunka musik där uppe och försöker överrösta mig och Håkan Hellström. Det går inte för jag har superdupermega_högtalare :*

Nu ska jag käka nåt. hejdå


Övertrött

Jag är skittrött. Seriöst.  L  sitter framför tvn och  M  har somna på soffan ><
L  missade bussen som gick 02.01 och nästa går inte förrän nu vid 05.01. Så fan om han missar den bussen också. då dödar jag han. helt ärligt. skulle kunna sova hela dagen :<<<


Fuck off and die

Har nyss vaknat. Jag är sur som in i helvete eftersom att mina cigg är slut,  E  är dum i huvudet och jag hatar henne. Det känns som om jag lätt skulle kunna döda henne just nu. Helt seriöst. Så jävla fittig är hon. Och nu tänker ni "Åh, mogna jävel" eller liknande, men det skiter jag fullständigt i. Jag har inte bett dig läsa bloggen.

Jag har hela lägenheten för mig själv tills på fredag, lördag eller söndag och det känns fett jävla nice. Det är gförsta gången jag är hemma sen jag drog från mamma. Och det gjorde jag för att hon slängde ut mig (och det har hon gjort ungeför 8-10 gånger, bara i år).
 Jag pallar inte bo hemma med henne eftersom att hon altid är på mig, hon dricker, misshandlar mig psykist när hon är full, slänger ut mig, falskt anklagar mig för saker jag inte gör och en massa andra saker. Och jag vill inte bo hos pappa för där suger allt balle och jag har inga kompiar (och det är på grund av  E).

Pappa har iaf snackat med soc och jag får gå på samtal och får ev. en egen lägenhet.

Tjollahopp gummisnopp


Träffa och sova hos J.

Hejsan.
jag är trött. Mycket trött. Väldigt trött. I natt gick jag och la mig vid tre och låg i sängen i flera timmar innan jag somnade och nu (08.48) sitter jag här. :<

Planerna för idag blir att åka tåg och träffa och sova hos  J. Jag orkar inte vara hemma eftersom att  C  bara ar sur hela jävla fucking tiden och det känns alltid som om det är mitt fel. Och det har det väl vart de senaste gångerna också?
 Som nu är hon sur över att jag åkte till pappa en dag för tidigt och är fedt sur på pappa fast han inte visste om det (de var i sommarstugan). Men vafan, jag bor väl också här?
Så  C  kan kiss my ass.


"Du tänker för mycket"

Har du någonsin blivit kär i någon som är din kompis? Du kanske är det nu? Relationen mellan er två känns mycket tyngre och jobbigare än någonsin och du vågar inte träffa den personen själv längre? Så är det för mig, precis nu.

J  är kär i mig och en mycket nära vän. Jag är kär i han (han vet inte om det), samtidigt som  L  är kär i mig och  L  är också en nära vän. Båda två erkände det för dig, den ena tidigare än den andra.
J  och jag har varit kompisar i ungefär två år eller något sånt. Han är min bästa vän. Han vet om det - tror jag. Hur skulle du själv reagera om din bästa vän sa att han/hon är kär i dig? Det skulle inte kännas så kul längre. Eller?

Hur skulle det sedan kännas när din kära vän  L kommer själv (ungefär 2 månader senare än J) och säger att han är kär i dig? När du inte har några känslor för han alls? Hur berättar du det? Du vill inte göra honom ledsen. Ni kommer antagligen börja i samma klass efter sommarlovet och då måste du träffa han varje dag.

Folk säger att jag tänker för mycket. Men hur fan ska jag inte göra det? Jag har fortfarande inte sagt någonting till varken  J  eller  L. Jag klarar inte av det. Jag är inte modig nog heller.
Jag slits långsamt sönder i små delar


Låt hela världen se ditt vackra leende

Hej och hå. Allt känns så jobbigt nu ._. Fast så är det alltid när man precis har vaknat. Idag ska jag vara med  E. Men eftersom att jag inte vågar ringa hem till henne så måste jag vänta tills hon ringer mig.

Just nu sitter jag och lyssnar på Ras Cricket med låten Skin. Grymt bra låt. Fast det är nog den enda jag lyssnar på med RC.

Jag känner redan nu att den här bloggen kommer suga kuk. Folk kommer tröttna på den om inte jag funderar ut riktigt bra saker att skriva om. Jag skapade ju den här bloggen eftersom att jag skulle kunna skriva precis hur jag känner för vissa saker.


Fotosugen

Just nu är jag grymt sugen på att gå ut och fotografera lite. Det är snart soluppgång och himlen är rosa. Ska ut och kolla om det är bra, annars skiter jag i det. Förhoppningsvis är det inga myggor eller så nu heller :)


Jag skojade bara - det vart inte sängen

Det vart inget med att hoppa i sängen. Kan inte somna eftersom att  F sitter här nere med  S  och spelar xbox 360. Fast det är ju inte enda anledningen till att jag inte kan sova. Igår kväll (fredagen menar jag då) var jag med  M  och vi hade det väldans trevligt (i alla fall jag) när vi satt på en skolgård och shotade vodka med apelsinjuice, snaps och vin. Det slutade i alla fall med att jag däckade hemma hos  M  och idag har jag mått illa och spytt hela jävla dagen.
 Jag ska aldrig mer dricka, men det vet vi alla att jag inte kommer att hålla ><

Så, hur gör man om man vill sova, men inte kan på grund av illamående? Det börjar bli ljust och jag borde verkligen sova lite.


Anonym bloggerska - Ny blogg

Ja, rubriken står väl för allt?

Jag som skriver i den här bloggen har bestämt mig för att vara helt anonym. Jag tänker inte avslöga några namn alls och detta är för att jag känner att jag inte kan skrirva på samma sätt med en blogg som alla vet vem jag är på (som att min mamma t.ex. bara kan söka på mitt namn eller min e-post och sedan hitta min blogg).

Men en anonym blogg kan jag skriva fritt utan att egentligen behöva tänka på vilka som kan läsa den och det känns mycket bättre. Jag kan vara mig själv. Jag är E till 100%.

Har någon någonting emot detta så ska den personen veta att jag skiter fullstänigt i det. Du kan kommentera taskiga saker och säga precis du tycker, det är bra med ärliga kommentarer.

Och ja, jag ska fixa bloggdesignen. orkar inte fixa den nu. klockan är fan tre och jag ska ut, ta en cigg och sen hoppa i säng :)

hejdå, det skrivs mer imorgon


RSS 2.0